Estelle Rasmus 1-0 till Estelle

Rasmus har ordet.
Idag fick jag så snällt rätta in mej i ledet. Estelle tog all uppmärksamhet. På det stället där jag var idag hade personalen dukat ett fint bord framför tv-apparaten sedan var vi alla inviterade till kungligt dop. Damen jag hade äran att sitta bredvid hade aldrig haft så lurvig bordskavaljer sa hon.
11.40 kom dom sedan, Viktoria Daniel o lilla Estelle. Vad alla damerna tyckte att det var fint. Det var det också.
Jag blev lite sotis för att jag ville ju fira med lite gott jag också. Marianne bad min bordsdam att hon skulle mata mej med godis ur min egen godisburk, Det gjorde hon gärna.

Guldkorn

Idag när vi kom till ett boende kom en av personalen emot oss. Idag har jag ett specialuppdrag till er sa hon. En av våra brukare skall till tanhygienist och det brukar vara så svårt. Det fungerar på det viset att tandvården kommer hem till brukaren.
Sagt och gjort, jag och Rasmus gick till henne en liten stund innan tandhygienisten skulle komma. Hon fick prova på att borsta tänderna på hunden. Sedan fick hon mata honom med godis. När tandhygienisten kom var hon på ett sådant gott humör så att besöket gick "som en dans"

Tandläkare
Kanske en ny vårdhund.

Idag var vi på ett boende där en av personalen hade med sig en liten valp, 8 veckor gammal. En liten tjej som lyssnade till namnet Lady.
Lady var som alla valpar alldeles alldeles underbar.Rasmus var lite avvaktande till skillnad från matte som "föll i farstun".
Husse till lady var inte alldeles negativ till att kanske blir Lady en liten vårdhund. Det får framtiden utvisa.