Nostalgitur med Rasmus i Glumslöv

 
 Efter ett besök på tomatens hus bestämde jag mej för att gå en liten nostalgitur i Glumslöv. Dessa gator har jag vandrat med barnvagn så jag kan turerna. Många trevliga år hade vi här. När flyttbilen skulle gå från Örebro tyckte jag att Landskrona lät inte som världens ort precis. Landskrona hade lite dåligt rykte och det hade nått mina öron.
Jag ville till Helsingborg. Glumslöv som låg lite mitt emellan dessa städer blev bra så här slog vi till med ett hus på Lindormsvägen. Idag på min nostagirunda träffade jag en trevlig kille med sin lilla dotter Dorotea, på en av lekplatserna som jag ville föreviga för ack vad vi gungat där. Efter lite dividerande kom vi på att vi sets tidigare hos dagmamman Karin som passade vår Mia. Doroteas pappa Ludvig hade varit hos samma dagmamma och kom väl ihåg Mia. Vad är det man säger världen är liten. Jag berättade för Ludvig hur mysigt jag upplevt att ha barn i Glumslöv och att jag i hemlighet drömt om att få ett barnbarn i  Glumslöv. Gå på en härlig skolavslutning igen. 
Önska kostar ingenting. Men okey då Laröd och Varberg är inte heller fy skam.
 

Vilken söndag det blev❤️

 
Härliga barn jag har!❤️ Blivit så firad med fina ord.❤️ Linda o Magnus har varit här, sååå mysigt vi hade. Jag hade lite problem med datorn. Med två änglars tålamod förklarade som för mej. Tro det eller ej men jag tror det gick hem. Dom skall kolla på lördag sa dom så nu gäller det att öva.
Vi frossade på goda jordgubbsbakelser. Jag gjorde en rulltårtebotten.
Tog ut fyra rundlar bredde på lemoncurd grädde o toppade med svenska jordgubbar.

Vilken härlig lördag

 
 
Landskronadagen och strålande väder. Jag har hunnit så mycket , varit på loppis med Gisela. Det blev lite fynd. En midsommarstång som kommer att bli fin med grönt och blomster. En leksak till lilla Alma.
Sedan hann jag med att köpa fin sommarklänning till mej själv. Dock inte
på loppis.