Beslut i nämnden

Projektet är slut. Hur gick det sedan?

Vi höll tummar och tassar för att det skulle bli en fortsättning av vårdhundsarbete i Landskrona. Det hjälpte!
Utvärderingen blev mycket positiv. Så till den grad att man vill ha fler vårdhundar på våra boenden.

Då handlar det om  hundar för sällskap snarare än om en vårdhund. Det finns en utbildning på Vårdhundskolan som man kallar utbildning av en kamrathund.
Detta är inte  så lång utbildning, men ändå så att man förvissar sig om att det är en hund som kommer att fungera tillsammans med sin förare. Låt oss nu hoppas att vi kommer att se intresserad personal som vill vara med i denna utveckling.

Vad vårdhunden Rasmus och vårdhundsföraren Marianne anbelangar kommer man i verksamheten kunna nyttja tjänsten. Vårdhundsteamet kommer nu att kunna beställas i verksamheterna. Hur nu fortsättningen blir är ännu ett oskrivet blad. Alla som vill följa vårt arbete hoppas vi blir kvar som våra bloggläsare. Bloggen kommer naturligtvis att vara kvar.

Vi kommer nu för att göra oss kända i hela verksamheten marknadsföra oss. Här har vi ännu bara lite tankar som kommer att ta mer form.

Rasmus tar nu semester hela sköna sommaren. Marianne går in och arbetar som sjuksköterska på Södra Långgatan.

Alla Bloggläsare önskas nu en skön semester! På återseende till hösten





Publicerat i Allmänt
#1 / / astrid lejonquist:

härligt Marianne att läsa din blogg tack för en jättetrevlig semester tillsammans med lasse och dig och många tevliga människor vi kunde fått lite finare höst när vi kom hem, men man kan inte få allt ha en bra höst kram astrid och stanley